ua en ru

Мін'юстом організовано надання юридичної допомоги постраждалим внаслідок афери "Еліта-Центр".

Головним управлінням юстиції у м. Києві організовано надання консультативно-юридичної допомоги та встановлено графік прийомних днів та годин для надання відповідних консультацій громадянам, що постраждали внаслідок діяльності групи будівельних компаній "Еліта-Центр", - повідомляє прес-служба Мін'юста.

Міністр юстиції Микола Оніщук у ході засідання комісії з розв'язання проблем забезпечення житлом інвесторів, які зазнали збитків внаслідок діяльності групи будівельних компаній "Еліта-Центр". Засідання відбулося 4 березня в Міністерстві юстиції.

За словами М.Оніщука, постраждалі можуть отримати юридичні консультації в Головному управлінні юстиції у м. Києві.

Представник Міністерства внутрішніх справ поінформував учасників засідання про стан розслідування та розгляду кримінальних справ за обвинуваченням осіб, причетних до скоєння злочину у сфері діяльності групи будівельних компаній "Еліта - Центр".

Як відомо, комісія з розв'язання проблеми забезпечення житлом інвесторів, які зазнали збитків внаслідок діяльності групи будівельних компаній "Еліта-Центр", було утворено розпорядженням Кабінету міністрів України від 8 лютого 2008 р.

Згідно з рішенням Кабінету міністрів України від 23 грудня 2009 р., Міністра юстиції М.Оніщука призначено координатором питань законодавчого урегулювання вирішення проблем вкладників "Еліта-Центр".