ua en ru

Минулої доби на Донбасі 1 український військовий загинув, 3 - поранено

Минулої доби на Донбасі 1 український військовий загинув, 3 - поранено Фото: війна на Донбасі (dpsu.gov.ua)

Загалом бойовики здійснили 35 обстрілів на Донбасі

Протягом минулої доби, 14 липня 2017 року, підтримувані Росією бойовики загалом здійснили 35 обстрілів позицій сил антитерористичної операції на Донбасі, внаслідок чого загинув один український військовослужбовець, ще троє отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Загалом за минулу добу противник 35 разів порушив перемир’я. 3 українських бійці отримали поранення, один загинув. Сили АТО 15 разів відкривали вогонь у відповідь", - йдеться в ранковому зведенні штабу.

За даними відомства, в зоні АТО наприкінці минулої доби незаконні збройні формування активізували збройні провокації практично вздовж усієї лінії розмежування.

Зокрема після 20:00 і майже впродовж 2 годин бойовики з мінометів калібру 120 міліметрів, зенітної установки, великокаліберних кулеметів обстрілювали Широкине, внаслідок чого двоє бійців ЗСУ отримали поранення.

Ще один український військовий отримав поранення під час обстрілу Камянки, доповіли у відомстві. Там також додали, що в ході бойових дій на Луганському напрямку один український захисник загинув.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 15 липня 2017 року У зоні АТО, наприкінці минулої доби,...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кількість обстрілів позицій Збройних Сил України зменшилася, з початку доби, 14 липня 2017 року, було зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню.