ua en ru

За минулу добу в АТО загинуло двоє військових, ще одного поранено

За минулу добу в АТО загинуло двоє військових, ще одного поранено Фото: навчання сил АТО

Загалом на Донбасі було зафіксовано 78 обстрілів із боку підтримуваних Росією терористів

Протягом минулої доби в зоні антитерористичної операції на Донбасі загалом було зафіксовано 78 обстрілів із боку підтримуваних Росією бойовиків, внаслідок бойових дій загинуло двоє українських військовослужбовців, ще один отримав поранення. Про це повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко на щоденному брифінгу.

За його словами, всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 13 ворожих обстрілів, із них 6 - із важкого озброєння. Своєю чергою на Донецькому напрямку зафіксовано 33 ворожі обстріли, зокрема 13 - із важкого озброєння. Натомість на Маріупольському напрямку було 32 ворожі обстріли, четверта частина яких - із мінометів.

"За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військових загинуло, один отримав поранення", - констатував речник Міноборони з питань АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області, поблизу Станиці Луганської, бойовики обстріляли карету швидкої медичної допомоги, внаслідок інциденту ніхто не постраждав.