ua en ru

За минулу добу в АТО загинув 1 український військовий, ще 7 поранено

За минулу добу в АТО загинув 1 український військовий, ще 7 поранено Фото: бійці ЗСУ (mil.gov.ua)

Загалом за добу бойовики 14 разів порушили перемир’я, сили АТО 11 разів вели вогонь у відповідь

Протягом минулої доби, 29 липня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі внаслідок обстрілів із боку підтримуваних Росією бойовиків загинув один український військовослужбовець, ще семеро отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Наприкінці минулої доби ситуація в зоні АТО вчергове загострилась. Із 18 години і до опівночі російсько-терористичні угруповання активізували обстріли українських позицій", - йдеться у ранковому зведенні штабу.

За даними відомства, найбільш гаряче ввечері і вночі було на Донецькому напрямку. При цьому на кожен обстріл із боку бандформувань, як доповіли у штабі, українські бійці відкривали щільний вогонь у відповідь, "жорстко примушуючи злочинців дотримуватись режиму тиші".

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 14 разів порушили перемир’я. Сили АТО 11 разів відкривали вогонь у відповідь. Внаслідок бойових дій один український військовий загинув, ще 7 отримали поранення", - констатували у прес-центрі штабу АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 30 липня 2017 року Наприкінці минулої доби ситуація в з...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку доби, 29 липня 2017 року, підтримувані Росією бойовики в зоні антитерористичної операції на Донбасі станом на 18:00 здійснили два обстріли, які призвели до загибелі одного та поранення ще шістьох українських військовослужбовців.