ua en ru

Мінтрансзв’язку: У Дніпропетровській, Львівській та Полтавській обл. закрито рух дорогами місцевого значення через підняття рівня води в річках.

У Дніпропетровській, Львівській та Полтавській обл. закрито рух дорогами місцевого значення через підняття рівня води в річках, повідомляє прес-служба Мінтрансзв'язку України.
У Дніпропетровській обл. у Царичанському районі закрито рух транспортних засобів дорогою Заоралля до Гнатівка - Червона Орільська. Затоплено ділянку дороги довжиною 20 м на глибину до 20 см, перед підтопленою ділянкою встановлені відповідні дорожні знаки.
У Самбірському районі Львівської обл. закрито рух транспортних засобів через підтоплення автодороги місцевого значення Містковичі-Бірчиці протяжністю 1 км внаслідок танення снігу і підняття рівня води в р. Болозівка. Висота води над проїзною частиною 20 см. Проїзд до найближчих населених пунктів забезпечений іншими об'їзними автодорогами.
У Полтавській обл. у зв'язку з підняттям рівня води в р. Оріль затоплена ділянка автодороги Нехвороща - Гупалівка довжиною 60 м з шаром води над дорожнім покриттям.
За оперативними даними, станом на ранок 22 березня ц.р. проїзд автомобільного транспорту на дорогах загального користування України, включаючи гірські перевали, забезпечено.