ua en ru

Мінсім'ї: Урядова експертна комісія позитивно оцінює хід реконструкції та будівництва стадіону НСК "Олімпійський".

Експертна комісія з моніторингу об'єктів будівництва, що споруджуються за державні кошти в рамках підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу, утворена рішенням Кабінету міністрів України у червні 2009 р., позитивно оцінює хід реконструкції НСК "Олімпійський", повідомляє прес-служба Мінсім'ї України.

Про це зазначив у своєму інформаційному листі на ім'я прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко голова експертної комісії, заступник голови Головного контрольно-ревізійного управління України Геннадій Дмитренко.

За результатами проведених контрольних заходів комісією та органами контрольно-ревізійної служби було встановлено, що в ході реконструкції НСК випадків закупівлі будматеріалів та обладнання за завищеними цінами не виявлено. Будівельні матеріали закуповуються виключно вітчизняних виробників. Відповідні тендери на їх закупівлю були проведені генеральним підрядником "Київміськбуд".

Нагадаємо, за ініціативою Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту та ГоловКРУ згідно рішення Кабінету міністрів України від 22 червня 2009 р. №709 на ДП "Національний спортивний комплекс "Олімпійський" органами контрольно-ревізійної служби проводиться державний фінансовий аудит фінансово-господарської діяльності.