ua en ru

Міноборони заявляє про загибель 19 військовослужбовців в результаті артобстрілу в районі Ровеньків

Міністерство оборони України заявляє про загибель 19 військовослужбовців в результаті артобстрілу в районі Ровеньків Луганської області).

Міністерство оборони України заявляє про загибель 19 військовослужбовців в результаті артобстрілу в районі Ровеньків Луганської області). Про це повідомляє прес-служба оборонного відомства.

"В ніч з 10 на 11 липня підрозділів батальйонної тактичної групи механізованої бригади вийшли в опорний пункт в район 17 км на південний схід від населеного пункту Ровеньки, Луганської області, з завданням по прикриттю певної ділянки Державного кордону. В 4:30 ранку в їх бік терористами був відкритий вогонь з реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град". В результаті обстрілу загинуло 19 військовослужбовців Збройних сил України, ще 93 отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, бойовики здійснювали постріли з відстані понад 15 км. У відповідь був нанесений удар авіації. Інформація по знищенню реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град" уточнюється.