ua en ru

Міноборони підтвердило загибель бійця в зоні АТО, поранено ще трьох військових

Міноборони підтвердило загибель бійця в зоні АТО, поранено ще трьох військових Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Мотузяник розповів про втрати українських військових за добу

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу, 24 августа2017, в результаті бойових дій троє військових отримали поранення, підтверджено загибель одного бійця сьогодні вранці. Про це на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій загиблих в лавах українських військ немає, троє військовослужбовців отримали поранення. Інцидент стався на позиції "Шахта Бутівка" в результаті ворожого обстрілу", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Маріуполем в результаті ранкового обстрілу загинув військовий.

"Вже з початку цієї доби зафіксовано два обстріли наших позицій - це, зокрема, поблизу населених пунктів Талаківка та Зайцеве Поблизу Талаківки в результаті збройного протистояння один наш військовослужбовець загинув", - повідомив речник штабу АТО Анатолій Стельмах.

Мотузяник уточнив, що військовий отримав поранення вночі 24 серпня, йому надали першу допомогу, однак після опівночі він помер.