ua en ru

Міндоходів пропонує спростити процедуру митного контролю для учасників Євробаскету-2015

Міністерство доходів і зборів України пропонує спростити процедури митного контролю для команд-учасниць Євробаскету - 2015

Міністерство доходів і зборів України пропонує спростити процедури митного контролю для команд-учасниць фінального турніру чемпіонату Європи з баскетболу, який відбудеться в Україні в 2015 році. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міндоходів.

Згідно з документом, всі процедури митного контролю та оформлення товарів, призначених для підготовки та проведення Євробаскету, будуть здійснюватися в першу чергу за спрощеним порядком. Також скасовуються необхідності подання дозвільних документів при переміщенні товарів і будь-який інший, крім митного, контроль на кордоні.

Крім того, команди-учасниці не будуть платити мито і податок на додану вартість за товари, які ввозяться для участі у змаганнях.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович обговорив з віце-прем'єр-міністром Олександром Вілкулом соціально-економічний розвиток України в 2014 р. і поставив окреме завдання інтенсифікації будівництва об'єктів до Євробаскету-2015.