ua en ru

Міліція подозреват у вбивстві мера Кременчука Бабаєва директора телекомпанії "Візит", - Аваков

Міліція подозреват у вбивстві мера Кременчука Олега Бабаєва директора телекомпанії "Візит" Олександра Мельника.

Міліція подозреват у вбивстві мера Кременчука Олега Бабаєва директора телекомпанії "Візит" Олександра Мельника. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Вранці затриманий ще один учасник злочинної групи, що організувала, на думку слідства, вбивство Олега Бабаєва. Викритий показаннями і фактами - ще один передбачуваний замовник (провину визначає суд)... бізнесмен, директор телекомпанії "Візит"", - повідомив Аваков.

"Всього по справі затримано вже п'ятеро", - додав міністр внутрішніх справ.

В свою чергу, як повідомив сьогодні на брифінгу радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, директор приватної телекомпанії "Візит" Олександр Мельник, що керує товариством "Телебудмонтаж" та є власником яхт-клубу "Посейдон", підозрюється у замовленні вбивства мера Кременчука Бабаєва.

"Мельник затриманий, в його помешканні проводиться обшук", - заявив Шкіряк.

Нагадаємо, 2 вересня міліція повідомила про затримання 4 підозрюваних у вбивстві мера Кременчука Олега Бабаєва.

26 липня 2014 р. мер Кременчука Олег Бабаєв був убитий пострілом в груди з вогнепальної зброї неподалік від свого місця проживання. 29 липня кримінальне провадження за фактом вбивства Бабаєва було перекваліфіковано на умисне вбивство, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб.