ua en ru

Міліція затримала винуватця ДТП в Броварах

Працівники міліції затримали водія автомобіля, з вини якого в Броварах Київської області автобус впав з 15-метрового мосту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Київській області.

"37-річний водій Daewoo виявився жителем Броварського району. Ступінь його сп'яніння склала 2,1 проміле. З місця події підозрюваний намагався втекти, проте бійці Державної служби охорони, які патрулювали місто, його затримали", - йдеться в повідомленні.

Слідчим відділом Броварського міськвідділу міліції відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як повідомлялося, в місті Бровари Київської області в результаті ДТП машина маршрутного таксі №327 злетіла з моста, 14 постраждалих госпіталізували.

Як повідомили в міліції, маршрутне таксі №327 рухалося р. Бровари. На мосту по вул. Кутузова водій машини Daewoo Lanos не впорався з керуванням та в'їхав у маршрутку, після чого вона злетіла з мосту, з висоти 15 метрів. Машина винуватця залишилася перевернутої на мосту. Одна з постраждалих - неповнолітня дівчина знаходиться у важкому стані в реанімації.

Міліція затримала винуватця ДТП в Броварах

(джерело фото: прес-служба ГУ МВС України в Київській області)