ua en ru

Міліція порушила справу за фактом вбивства екс-заступник мера Слов'янська

Міліція порушила кримінальну справу за фактом вбивства екс-заступника мера Слов'янська Володимира Кульматицкого та його водія. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Донецькій області.

"31 січня біля лісопосадки в Олександрівському районі Донецької області були виявлені трупи двох чоловіків, які мали вогнепальні поранення. Попередньо, один із загиблих - колишній заступник екс-мера Слов'янська Володимир Кульматицький, заяву про зникнення якого надійшло в Слов'янський міськвідділ міліції 28 січня. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п. 1ч.2 ст. 115 "Вбивство двох осіб" Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють у МВС, убитих виявили недалеко від дороги, що веде в Харківську область.

"Тіла були виявлені в 25 метрах від дороги, біля лісопосадки. Експерт зафіксував за 2 вогнепальних поранення у кожного загиблого. Мобільних телефонів при них не було, проте всі цінні речі залишилися на місці. Ми відразу ж почали встановлювати особи вбитих, і по базі безвісти зниклих громадян вийшли на двох жителів Слов'янська. Прибулі на нашому дзвінку слов'янські колеги впізнали в одному з чоловіків Володимира Кульматицкого, який був викрадений від свого будинку 28 січня разом з автомобілем", - сказав заступник начальника Олександрівського РВ Олексій Ивашенко.

Другий загиблий - водій Геннадій Голота, який, імовірно, в день викрадення він перебував разом з Кульматицким

Нагадаємо, прес-служба Слов'янського ГУ МВС у Донецькій області 29 січня повідомила, що в Слов'янську пропав заступник екс-мера міста Нелі Штепи. Його викрали разом з власним автомобілем, коли він під'їхав до свого будинку.