ua en ru

Міліція порушила справу за фактом обстрілу з гранатомета будинку голови Марківської райради

Міліція порушила справу за фактом обстрілу з гранатомета будинку голови Марківської районної ради Луганської обл. Віктора Черника.

Міліція порушила справу за фактом обстрілу з гранатомета будинку голови Марківської районної ради Луганської обл. Віктора Черника. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Гу МВС у Луганській області.

"Вибух прогримів 19 вересня приблизно в три години ранку за місцем проживання посадової особи. В результаті вибуху було пошкоджено вікно і зруйнована частина кладки стіни будинку, а також меблі. Власник будинку та його дружина отримали тілесні ушкодження: чоловік - садна обличчя та забій грудної клітини, його дружина - відкритий перелом зап'ястя лівої руки, великий забій сухожиль і садна чола", - повідомили в міліції.

На місці події працівниками слідчо-оперативної групи було встановлено, що постріл був зроблений з гранатомета у вікно спальної кімнати житлового будинку. З місця події вилучено хвостовик гранати гранатомета.

Даний факт зареєстровано в Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (Замах на вбивство).

Проводиться подальша перевірка, вжиті заходи по встановленню особи, яка вчинила даний злочин.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Марківці Луганської обл., будинок голови місцевого районної ради обстріляли з гранатомета.