ua en ru

Міліція порушила справу за фактом побиття водія на трасі під Києвом нібито бійцями "Айдара"

Міліція порушила справу за фактом побиття водія на трасі під Києвом нібито бійцями "Айдара" Джерело фото:zik.ua

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття водія на трасі Київ-Бориспіль. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Київській області.

"20 грудня, близько 14:00 в чергову частину Бориспільського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від громадянина про те, що в 11:30 на автодорозі Бориспіль-Київ, поблизу села Проліски, невідомі особи, порушуючи правила дорожнього руху зупинили його автомобіль. Після чого між ними виникла словесна перепалка, під час якої чоловіки, одягнені в камуфляжну форму, нанесли потерпілому тілесні ушкодження", - сказано в повідомленні.

За даним фактом слідчим відділом Бориспільського МВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зараз потерпілому надано направлення на експертизу для встановлення ступеня нанесення тілесних ушкоджень. Досудове розслідування триває.

"Також, близько 11:30 до Бориспільського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від члена громадської організації "Автомайдан" про те, що на автодорозі Бориспіль-Київ, поблизу села Велика Олександрівка, невідомий водій порушує Правила дорожнього руху та створює аварійні ситуації. За даним фактом проводиться перевірка, встановлюються всі обставини події", - додали в міліції.

Зазначимо, за повідомленнями ЗМІ, побиття водія нібито здійснили бійці батальйону "Айдар".

Нагадаємо, у листопаді у Києві міліція затримала двох нацгвардейцев за грабіж.