ua en ru

Міліція порушила справу за фактом ДТП з членами ДВК у Київській обл

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинули два члени дільничної виборчої комісії і водій.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинули два члени дільничної виборчої комісії і водій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Київській області.

"Сьогодні на автодорозі Київ - Харків, поблизу села Черняхівка, що на Київщині, сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля Renault Trafic, який перевозив виборчу документацію, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою "DAF" і "ВАЗ 2107". В результаті ДТП троє людей загинули на місці та п'ятеро людей отримали тілесні ушкодження різного ступеня", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, у Київській області 27 жовтня 2014 р. близько 4:30 автомобіль з бюлетенями потрапив у ДТП, в результаті чого 3 людини загинули і 5 важко травмовано.