ua en ru

Міліція порушила справи за фактом вибухів на залізничних шляхах у Донецькій обл. за статтею теракт

Міліція розпочала кримінальні провадження за фактом вибухів на залізничних шляхах у Донецькій області за статтею терористичний акт.

Міліція розпочала кримінальні провадження за фактом вибухів на залізничних шляхах у Донецькій області за статтею терористичний акт. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області

Згідно з повідомленням, прокуратура Донецької області здійснює процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях, розпочатих за ч. 1 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт) за фактами двох вибухів на ділянках залізничних шляхів Іловайськ-Кутейникове та Іловайськ-Моспине.

Встановлено, що в результаті першого вибуху, який стався 22 червня о 15:45, було пошкоджено колію, та з рейок зійшли 14 вантажних вагонів. Наразі дільниця закрита для руху поїздів до повного відновлення колії. Другий вибух стався у 16:10 та пошкодив шпали. Дільницю руху також закрито до завершення ремонтних робіт.

Постраждалих та загиблих у результаті вибухів не має. Сума збитків встановлюється.

Зазначимо, в "Укрзалізниці" очікують, що колію на ділянці Іловайськ - Кутейникове Донецької залізниці мають намір відновити до 25 червня.