ua en ru

Міліція встановила особу злочинця, який відкрив стрілянину в Іллічівську

Міліція встановила особу злочинця, який відкрив стрілянину в Іллічівську Фото: міліція встановила особу вбивці з Іллічівська

Тривають заходи по затриманню вбивці

Міліція встановила особу злочинця, який відкрив стрілянину в Іллічівську Одеської області, в результаті чого були поранені четверо і помер один чоловік. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Одеській області.

"Особа зловмисника встановлена, ним виявився житель Одеської області 1991 року народження. Заходи щодо його затримання тривають", - йдеться в повідомленні.

Міліція встановила, що стався конфлікт між громадянами, після чого почалася бійка. У результаті бійки один з учасників зробив постріли з травматичної зброї і зник у невідомому напрямку.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого п. 7 ч. 2 ст. 115 (вбивство) КК України

Нагадаємо, в Іллічівську Одеської області ввечері 4 липня невідомий з травматичного зброї обстріляв групу людей, в результаті чого п'ятеро громадян отримали поранення, один з яких помер у лікарні.