ua en ru

Міліція розшукує свідка ДТП, в якому загинув Кузьма Скрябін

Міліція розшукує свідка дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув український співак, лідер групи "Скрябін" Андрій Кузьменко. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Дніпропетровській області.

"Керівництво відділу розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУМВС України в Дніпропетровській області звертається до громадян з проханням повідомити про місце знаходження або контактні дані очевидця ДТП Дмитра Ященко, який в мережах Інтернет повідомив, що він і 3 пасажири автомобіля ВАЗ-2108 безпосередньо бачили 02.02.2015 в Криворізькому районі Дніпропетровської області механізм та обставини ДТП за участю водія автомобіля "Тойота Секвойя" Кузьменко А. В. (Кузьма Скрябін)", - йдеться в повідомленні.

У міліції зазначили, що з очевидцем вже спілкувався по мобільному телефону слідчий і запросив останнього прибути для дачі свідчень у якості свідка в кримінальному провадженні.

"Однак, за станом на 16.02.2015 на телефонні дзвінки та СМС - повідомлення він не відповідає, не прибув до слідчого", - заявили в міліції.

Правоохоронці просять повідомити про місце перебування свідка, обіцяють конфіденційність.

Нагадаємо, 2 лютого в 8:20 на криворізької трасі біля села Лозуватка співак Кузьма Скрябін загинув у ДТП. У ДТП також була травмована його адміністратор і експедитор молоковоза.

Повідомлялося, що лідер групи "Скрябін" не впорався зі швидкістю.

За даними ДАІ, Кузьма Скрябін перед ДТП виїхав на зустрічну смугу.