ua en ru

Міліція розшукує серійного грабіжника банків у Києві

Міліція розшукує серійного грабіжника банків у Києві Джерело фото:twitter.com/KIEV-NEWS

Міліція Києва оголосила в розшук людину, яка ймовірно протягом останнього року здійснює збройні пограбування фінансових установ у столиці. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Києві.

"Протягом останнього року в столиці скоєно низку розбійних нападів на різні фінансові установи, зокрема на ТОВ, які спеціалізуються на кредитній діяльності... Нападники, зафіксовані камерами відеоспостереження, мають портретну схожість. Також оперативники київського управління карного розшуку бачать схожість у цих правопорушення та наявність єдиного "злочинного почерку". Тому існує певна підозра, що в скоєнні цих нападів винен один і той же чоловік", - йдеться в повідомленні.

У більшості інцидентів потерпілі і свідки описують нападника як молодого чоловіка віком приблизно 25 років, зріст 175-180 см, середньої або худорлявої статури, був одягнений у темну куртку з капюшоном і сонячні окуляри.

Нагадаємо, 18 грудня 2014 р. в Борисполі Київської області було скоєно пограбування ювелірного магазину на суму 1 млн грн.