ua en ru

Міліція розслідує смерть Семенюк-Самсоненко за статтею "умисне вбивство"

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті колишнього голови Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко за статтею Кримінального кодексу "умисне вбивство".

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті колишнього голови Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко за статтею Кримінального кодексу "умисне вбивство". Про це РБК-Україна повідомив начальник прес-служби УМВС в Київській області Микола Жукович.

"Відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу - умисне вбивство і наразі призначено ряд експертиз, триває розслідування... Ми перевіряємо всі версії. Основні: чи самогубство, чи вбивство. Експертиза покаже характер пошкоджень: міг сам нанести чоловік це чи хтось допоміг це зробити", - розповів Жукович.

За його словами, вже встановлено, що Семенюк-Самсоненко тільки одне кульове поранення.

Міліція опитала сусідів, родичів екс-глави ФДМ. "Знайомих зараз опитуємо", - зазначив Жукович.

При цьому попередньо встановлено, що в момент смерті Семенюк-Самсоненко в будинку нікого не було.

Нагадаємо, ввечері 27 серпня в міліцію надійшло повідомлення про самогубство екс-глави Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко. Вона була знайдена мертвою в своєму будинку в селі Чайки Києво-Святошинського району Київської області. На голові була виявлена вогнестрільна рана, поруч з тілом - рушницю.

Валентина Семенюк-Самсоненко очолювала Фонд державного майна України з 2005 р. по 2008 р., була народним депутатом України 2-го, 3-го, 4-го і 5-го скликань.