ua en ru

Міліція розслідує факти побиття 3 людей на Євромайдані

Міліція розслідує факти побиття трьох людей на Майдані Незалежності в Києві.

Міліція розслідує факти побиття трьох людей на Майдані Незалежності в Києві. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Києві.

"8 лютого опівдні в чергову частину Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві по спецлінії "102" надійшло повідомлення від громадянина, який повідомив правоохоронцям про побиття його приятеля. Зі слів заявника, охорона на Майдані Незалежності завдала тілесні ушкодження його товаришеві. Причини та обставини цього інциденту встановлюються. Повідомлення зареєстровано в журналі обліку Шевченківського райуправління міліції", - йдеться в повідомленні.

Близько 23:00 в це ж райуправління міліції надійшло аналогічне повідомлення. За допомогою до правоохоронців звернувся 28-річний киянин. Він повідомив, що в центральній частині столиці невідомі особи у камуфляжному одязі та з масками на обличчях побили його. Відомості про цю подію також внесено до журналу єдиного обліку Шевченківського райуправління міліції.

Вже через годину після цієї події МВС отримало повідомлення від лікаря про те, що в медичний заклад з Майдану Незалежності доставили 44-річного чоловіка з ножовим пораненням. Після того, як постраждалий отямився, він розповів міліціонерам, що невідомі ножем заподіяли йому поранення в область шиї, після чого він втратив свідомість.

Зараз потерпілий знаходиться у відділенні політравми київської міської лікарні. А співробітники міліції тим часом встановлюють всі обставини скоєного злочину.

За цими фактами проводиться перевірка.