ua en ru

Міліція кваліфікувала як теракт підрив на фугасі водія "КамАЗа" в Луганській обл

Міліція кваліфікувала як терористичний акт-підрив на фугасі водія "КамАЗа" в Станично-Луганському районі Луганської області.

Міліція кваліфікувала як терористичний акт-підрив на фугасі водія "КамАЗа" в Станично-Луганському районі Луганської області. Про це повідомила керівник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС у Луганській області Тетяна Погукай в Facebook.

"У Новоайдарський райвідділ міліції надійшло повідомлення від керівництва ГПУ (газопромислового управління) "Шебилинкагаздобыча" ПАТ "Укргазвидобування" про те, що 17 листопада 55-річний водій підприємства, керуючи автомобілем "КАМАЗ-4310", д/з 121-61АР, рухаючись по грунтовій дорозі біля с. Лобачево Станично-Луганського району (територія підконтрольна ЛНР), скоїв наїзд на вибуховий пристрій, внаслідок чого стався вибух. В результаті вибуху чоловік загинув на місці пригоди. Даний факт внесено до ЄРДР і кваліфікований за ч. 3 ст. 258 КК України (терористичний акт, - ред.). Розпочато досудове розслідування", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше голова Луганської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що в Станично-Луганському районі поблизу населеного пункту Лобачево на фугасі підірвався "КамАЗ", 55-річний водій якого загинув на місці.