ua en ru

Мікроавтобус з українськими номерами потрапив в смертельне ДТП у Румунії

Мікроавтобус з українськими номерами потрапив в смертельне ДТП у Румунії Фото: ДТП в Румунії

В результаті аварії 3 людини загинули і 4 були госпіталізовані

У Румунії біля міста Урзічені сталося ДТП за участю мікроавтобуса з українськими номерами, в результаті аварії загинуло три людини, передає місцевий телеканал Romania.TV.

ДТП сталося вранці в суботу, 15 серпня, біля міста Урзічені зіткнулися три автомобілі: легковий Volkswagen, легковий автомобіль Opel і мікроавтобус Opel з номерами України. У резлультате події дві людини, чоловік і жінка, загинули на місці. Ще один чоловік помер по дорозі в лікарню, в той час як ще четверо були госпіталізовані.

Зіткнення відбулося під час того, як Wolkswagen здійснював поворот і врізався в мікроавтобус з українськими номерами. Від удару двигун українського автомобіля вилетів з капота і вдарив по третьому автомобілю Opel, чому його водій був обезголовлений.

Про те, чи були громадяни України в мікроавтобусі з українськими номерами, не повідомляється.

Нагадаємо, 9 серпня 2015 р. на трасі Констанца-Бухарест (Румунія) сталося ДТП з автобусом, що перевозив 51 громадянина України. В результаті аварії двоє громадян України загинули, серед них - одна дитина. За оперативними даними посольства ще 48 пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості.