ua en ru

МЗС: В лікарні залишаються двоє громадян України, які постраждали в ДТП в Румунії

В Румунії в лікарні залишаються двоє громадян України, які постраждали в результаті ДТП, інші 39 осіб продовжили рух у напрямку Болгарії. Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ України.

"Згідно з оновленою інформацією генерального консульства України в Сучаві (Румунія), в Яській повітовій лікарні для продовження лікування залишилися двоє громадян України, постраждалих в результаті ДТП. Більше частина групи (39 осіб) продовжили рух у напрямку Болгарії для відпочинку, інші - повернулися в Україну", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією МЗС, генеральний консул України в Сучаві перебуває у лікарні повіту Яси для вирішення питань медичного забезпечення наших співвітчизників.

Справа перебуває на особливому контролі генконсульства України в Сучаві, посольства України в Румунії та департаменту консульської служби МЗС України.

Нагадаємо, пізно увечері 10 серпня ц.р. у повіті Яси сталася дорожньо-транспортна пригода за участю громадян України. В результаті ДТП вісім громадян України були госпіталізовані (двоє - у лікарню повіту Яси, шестеро - у лікарню м. Пашкань).