ua en ru

МЗС України підтвердило загибель 7 громадян України в ДТП в Польщі

Міністерство закордонних справ України підтвердило загибель сімох громадян України в аварії за участю українського мікроавтобуса в Польщі.

Міністерство закордонних справ України підтвердило загибель сімох громадян України в аварії за участю українського мікроавтобуса в Польщі. Про це повідомляє прес-служба українського зовнішньополітичного відомства.

"За інформацією Генерального консульства України в Кракові, 5 червня ц.р. о 10:15 за місцевим часом (11:15 за київським часом) на 254 кілометрі автостради А-4 в районі польського міста Гоголін сталася дорожньо-транспортна пригода за участю українського мікроавтобуса, який зіткнувся з технічним транспортним засобом. За попередньою інформацією внаслідок ДТП загинуло 7 громадян України, 3 особи дістали поранень різної ступені тяжкості. Їх було доставлено до місцевих лікарень", - йдеться в повідомленні.

На місце аварії терміново виїхав генеральний консул України в Кракові Віталій Максименко.

Обставини ДТП та особи загиблих і постраждалих встановлюються.

Відзначимо, раніше в польських ЗМІ з'явилася інформація, що у Польщі в ДТП за участю українського автобуса загинули семеро людей, ще п'ятеро постраждали. За попередньою інформацією, всі вони були пасажирами автобуса і, вірогідно, громадянами України.

МЗС України підтвердило загибель 7 громадян України в ДТП в Польщі

Фото: Hromadske TV