ua en ru

МЗС України констатує, що Москва ні разу не засудила теракти в Україні

Міністерство закордонних справ України констатує, що Росія ні разу не засудила теракти в Україні та не висловила співчуття з приводу загибелі українських військовослужбовців.

Міністерство закордонних справ України констатує, що Росія ні разу не засудила теракти в Україні та не висловила співчуття з приводу загибелі українських військовослужбовців. Про це йдеться в заяві МЗС України, яку оприлюднила прес-служба відомства.

"Москва жодного разу не засудила терористичні акти, принципово не висловлює співчуття з приводу численних жертв, яких ледь не щодня зазнає Україна від зброї бойовиків і терористів", - підкреслили в МЗС.

"Україна закликає своїх міжнародних партнерів та увесь цивілізований світ солідаризуватися у масштабній протидії агресії, яка чиниться на сході нашої держави", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, як заявив МЗС України, проросійські терористи вбили вчора, 24 червня 2014 р., на Донбасі в цілому 11 українських військових. Загалом з 20 червня сталося понад 40 інцидентів із застосуванням зброї з боку терористів.