ua en ru

МФ "Відродження" виділить 6 млн грн на підтримку гуманітарних програм в Україні в 2010 р.

Міжнародний фонд "Відродження" на підтримку гуманітарних програм в Україні в 2010 р. виділить 6 млн грн. Про це під час підписання меморандуму між МФ "Відродження" і Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту (Мінмолодьспорт) повідомив журналістам директор міжнародного фонду Євген Бистрицький, передає кореспондент РБК-Україна.
"З цих коштів 2,5 млн грн буде виділено на фінансування програми підтримки молодіжних центрів праці, яких в Україні близько 100 одиниць. 1,5 млн грн буде виділено на підтримку програм, спрямованих на соціалізацію випускників інтернатів і молоді, звільненої з місць позбавлення волі, і програм на підтримку молодих інвалідів. Ще не менше 2 млн грн буде направлено на створення наметового таборування дітей та молоді для оздоровчого відпочинку", - зазначив міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко.
Сторони ухвалили рішення створити спільну координаційну раду, яка буде здійснювати оцінювання проектів громадських організацій, відбір проектів для фінансування та інше.