ua en ru

Між депутатами Київради від Блоку Віталія Кличка та охороною сталася сутичка перед входом до сесійної зали.

Між депутатами Київради від Блоку Віталія Кличка та охороною сталася сутичка перед входом до сесійної зали. За словами лідера Блоку свого імені Віталія Кличка охорона намагалася не пропустити до сесійної зали депутатів фракції Блоку Кличка, передає кореспондент РБК-Україна.
"Люди в уніформі не пускають депутатів Київради в зал засідань. Я розумію, що засідання почалося і основна мета сьогоднішнього засідання - не допустити того, щоб скасувати питання про приватизацію ринків", - наголосив Віталій Кличко.
Після невеликої сутички депутати таки прорвалися до зали засідань. Нагадаємо, сьогодні Блок Кличка звинуватив Блок Черновецького у саботажі розгляду питання про скасування приватизації "Житнього" та "Володимирського" ринків. "Сьогодні о 10:00 повинно було відбутися засідання комісії Київради з питань власності. Проте на нього прийшли лише представники опозиції, зокрема, депутати від Блоку Віталія Кличка. Натомість жоден депутат від Блоку Леоніда Черновецького, який має більшість голосів комісії, не з'явився. Тому комісія навіть не мала змоги розглянути питання скасування приватизації ринків через відсутність кворуму", - заявила заступник голови фракції Блоку Віталія Кличка Наталія Новак. За її словами, це вказує на те, що промерська більшість Київради виступає проти скасування приватизації "Володимирського" та "Житнього" ринків. У ході засідання Київради 26 лютого ц.р. секретар Київради Олесь Довгий заявив, що профіль ринків не буде змінено. "Ринки, як були, так і залишаться - ніхто їх не стане прибирати, як і буде збережено робочі місця", - сказав він. О.Довгий уточнив, що прокуратура скасувала рішення Київради про приватизацію цих ринків.