ua en ru

На місці аварії літака в М'янмі рятувальники виявили тіла 62 загиблих

На місці аварії літака в М'янмі рятувальники виявили тіла 62 загиблих Фото: авіакатастрофа (cnn.com)

Серед загиблих виявлені дев'ять дітей

Рятувальники у М'янмі виявили тіла 62 жертв катастрофи військового літака, на борту якого перебували 122 людини. Передає агентство Reuters.

Як повідомляє агентство, на місці катастрофи виявлені, в тому числі, тіла дев'яти дітей. Пошукова операція триває вже 6 днів.

Хоча причина інциденту ще не підтверджена, головнокомандувач М'янми Мін Аунг Хлаін заявив у неділю, що в районі авіакатастрофи була "дуже велика хмара".

"Очікується, що літак, який розбився, скоро буде знайдено, оскільки він розбився на території країни і були зібрані деякі докази", - додав головнокомандувач.

Чотиримоторний військово-транспортний літак Y-8 китайського виробництва, що перевозив сім'ї військовослужбовців з гарнізонів південної М'янми в Янгон, пропав з радарів вдень в середу, коли пролітав над Андаманським морем

Також повідомляється, що влада М'янми відхилила пропозиції про допомогу з декількох країн, включаючи Китай.

Нагадаємо, в М'янмі з моря підняли понад 30 тіл загиблих від аварії літака. Військові повідомили, що незважаючи на шторм, вісім військово-морських кораблів, гідролокаційних систем, а також 20 цивільних човнів приєдналися до пошуків жертв інциденту в середу,