ua en ru

Меркель анонсувала зустріч із Путіним

Меркель анонсувала зустріч із Путіним Фото: Ангела Меркель та Володимир Путін (kremlin.ru)

Зустріч Меркель та Путіна може відбутися у "найближчому майбутньому"

Канцлер Німеччини Ангела Меркель анонсувала зустріч з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Про це з посиланням на dpa повідомляє DW.

Як зазначається, Меркель після телефонної розмови з Путіним, яка відбулася сьогодні, 17 квітня 2018 року, повідомила, що у "найближчому майбутньому" планується її зустріч з Путіним, разом з тим, вона не повідомила коли саме вона має відбутися.

"Я вважаю, що велика кількість тем - від України та газу до великої теми щодо Сирії вимагають безпосереднього обміну думками в найближчому майбутньому", - повідомила журналістам Меркель.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 17 квітня 2018 року, Меркель та Путін провели телефонні переговори, у ході яких обговорювалася поточна ситуація у Сирії, а також був "проведений обмін думками та з питань, пов'язаних з реалізацією проекту "Північний потік-2".

"Канцлер і президент погодилися з тим, що важливо зосередитися на політичному процесі врегулювання кривавого конфлікту", - повідомляли у прес-службі уряду Німеччини.