ua en ru

Мер Кіровограду: Якщо виробники хліба й міська влада не врегулюють ціни на хліб, то може бути переглянуто орендні ставки на землю.

Якщо ситуація з ціноутворенням хлібних виробів не буде урегульована, міський голова Кіровограду Володимир Пузаков доручив управлінню земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища розглянути можливість переглянути умови угод на оренду землі. Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської міської ради.

Він звернув увагу, що міська влада завжди йшла назустріч хлібопекарням, встановила для виробників хліба мінімальні ставки плати за оренду землі.

У Кіровограді зросла ціна на хлібобулочні вироби у середньому на 7%. Оскільки кіровоградські виробники хліба збільшили ціну на свій товар не поставивши до відома міську владу, В.Пузаков на апаратній нараді доручив департаменту розвитку торгівлі, побутового обслуговування, транспорту та зв'язку розібратись в причинах подорожчання соціально значущого для жителів обласного центру продукту. Тим більше, підкреслив міський голова, що в інших регіонах України ціна на хліб не змінилася.