ua en ru

Мер Одеси потрапив у ДТП

Мер Одеси потрапив у ДТП

Одеський міський голова Геннадій Труханов (на фото) увечері 1 лютого потрапив у ДТП, в результаті якого отримав тілесні ушкодження. Про це РБК-Україна повідомила начальник сектора профілактичної роботи управління Державтоінспекції в Одеській області Лілія Чорна.

"1 лютого о 22 годині 25 хвилин по проспекту Шевченка з боку Шампанського провулку в напрямку площі 10 квітня рухався автомобіль Volkswagen Tiguan, яким керував чоловік 1983 року народження. За попередньою інформацією, цей автомобіль не впорався з керуванням на заокругленій ділянці дороги виїхав на смугу зустрічного руху, скоїв зіткнення з автомобілем Mercedes, в якому знаходився мер Геннадій Труханов", - повідомила представник ДАІ.

За її словами, автомобіль міського голови рухався по своїй смузі в зустрічному напрямку. В результаті зіткнення Труханів отримав тупу травму живота.

"Також за первинною інформацією, водій автомобіля Volkswagen Tiguan керував транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Даний автомобіль знаходиться на штрафмайданчику", - уточнили в ДАІ.

В даний час проводяться слідчі заходи по встановленню причин та обставин цього ДТП.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Дніпропетровській обл. у ДТП загинув співак Кузьма Скрябін.