ua en ru

У Мелітополі автомобіль військових збив людей на переході, є жертви

У Мелітополі автомобіль військових збив людей на переході, є жертви Фото: ДТП сталося біля ринку "Ризький" в Мелітополі

Одна з жінок загинула на місці, друга знаходиться у лікарні

Сьогодні, 10 квітня, у Мелітополі (Запорізька область) в районі Ризького ринку автомобіль військових УАЗ-452, намагаючись обігнати автомобіль Держслужби охорони, збили двох жінок на пішохідному переході. Про це повідомляє місцевий портал "Наше місто".

За словами очевидців, автомобіль військових УАЗ-452 намагаючись обігнати автомобіль Держслужби охорони, проігнорував червоне світло світлофора і збив людей, які переходять з переходу.

Одна з жінок загинула на місці, другу доставили в лікарню. Крім того постраждав припаркований неподалік автомобіль Renault.


У свою чергу військові кажуть, що в машині відмовили гальма.

У Мелітополі автомобіль військових збив людей на переході, є жертвиФото: одна з жінок загинула на місці.

"Судячи з усього, мав місце відмова гальм. Всі автомобілі зупинилися на червоне світло, а водій УАЗа 1983 р. н. поїхав, але, щоб уникнути зіткнення з пішоходами, прийняв вправо, намагаючись скинути швидкість", - прокоментував ситуацію начальник сектору ДПП Мелітопольського відділу поліції Микола Гордієнко.

У Мелітополі автомобіль військових збив людей на переході, є жертвиФото: імовірно, в автомобіля відмовили гальма

Нагадаємо, 31 березня на трасі Київ-Чоп у Закарпатській області 30 березня туристичний автобус зіткнувся з фурою. В результаті ДТП на трасі Київ-Чоп одна людина загинула, ще 8 отримали поранення,