ua en ru

Матч "Ліон" - "Бешикташ" відкладений через бійку фанатів

Матч "Ліон" - "Бешикташ" відкладений через бійку фанатів ФОто: "Ліон" - "Бешикташ"

Вболівальники "Ліона" були змушені піти на такий крок

Початок матчу першого матчу 1/4 фіналу Ліги Європи між "Ліоном" і "Бешикташем" був відкладений через те, що велике число фанатів французького клубу перед початком поєдинку вибігло на поле. Про це повідомляє офіційний Twitter "Ліона".

alt

За даними видання L'Equipe, вболівальники "Ліона" були змушені піти на такий крок, оскільки їх сектор закидали петардами фанати "Бешикташа". Крім того турки увірвалися в секцію до фанатів французького клубу і усторілі там бійку.

Фанати, які там сиділи, злякалися і стрімко покинули свої місця.

Зазначимо, за пару годин перед матчем між турками і французами вже відбувалися масові сутички, які довелося припиняти поліції.

Натовп не покидала газон Люм'єра близько чверті години і почала розходитися тільки після того, як на поле вийшов президент Ліона Жан-Мішель Ола, якому вдалося трохи заспокоїти вболівальників

Буде зіграно матч "Ліон" - "Бешикташ" сьогодні, або ж гра буде перенесена - ще невідомо, однак футболісти, вболівальники і офіційні особи матчу поки що Люм'єр не покидають.

Нагадаємо, що перед матчем "Боруссії" і "Монако" поряд з автобусом німецької команди пролунали три вибухи. Бартра виявився єдиним постраждалим. Матч між "Боруссією" і "Монако" був перенесений.