ua en ru

МастерШеф: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайн

МастерШеф: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайн Судді шоу МастерШеф 8. Фото: Прес-служба СТБ

МастерШеф 8 сезон 4 випуск дивитися онлайн-трансляцію можна на Styler

У середу, 5 вересня, в ефірі каналу СТБ показали 4 випуск 8 сезону кулінарного шоу " МастерШеф.

Пристрасті між учасниками загострилися, адже на кону був заповітний білий фартух і бажане місце у двадцятці. Ті учасники, що отримали від суддів на кастингу "так", і пройшли вчорашнє випробування з котлетою по-київськи, зіграли в Шерлоків Холмсів.

По неочевидним підказок (портрет Ван Гога або водопровідна труба), командам потрібно було розгадати рецепт і приготувати складне блюдо. Ті, хто не змогли цього зробити, відразу вирушили додому.

МастерШеф: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайнСудді шоу МастерШеф 8. Фото: Прес-служба СТБ

Але самий важкий конкурс чекав тих учасників, що отримали таємничу чорну прихватку. Цим щасливчикам довелося пройти важкий квест в лісі: шукати дерева, копати ями і навіть будувати плоти. Все це для того, щоб розгадати рецепт авторського страви і в точності повторити його.

МастерШеф: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайн

Судді шоу МастерШеф 8. Фото: Прес-служба СТБ

МастерШеф: 8 сезон 4 випуск дивитися онлайнСудді шоу МастерШеф 8. Фото: Прес-служба СТБ

Дивіться 4 випуск 8 сезону шоу МастерШеф на Styler.

До речі, в минулому сезоні учасник шоу МастерШеф впав у ноги до Ектору Хіменес-Браво.

Нагадаємо, що "реаліті-шоу" МастерШеф вперше з'явилося на українському телебаченні в 2011 році. За звання кращого кухаря країни, а також приз у розмірі 500 000 гривень і навчання в престижної французької кулінарної школі Le Cordon Bleu б'ються 20 учасників. Раніше ми розповідали, хто став переможцем дитячої версії шоу МастерШеф.

У новому сезоні шоу суддями виступлять Ектор Хименес-Браво — канадський шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен і телеведучий, а також Тетяна Литвинова — телеведуча, кулінарний експерт і шеф-кухар Дмитро Горовенко.

Раніше ми публікували 3 серію 8 сезону шоу МастерШеф.