ua en ru

МастерШеф 8: 1 випуск дивитися онлайн

МастерШеф 8: 1 випуск дивитися онлайн Фото: (facebook.com/MasterChefUA)

МастерШеф 8: 1 випуск дивитися онлайн-трансляцію можна на Styler. Новий сезон легендарного кулінарного шоу стартував 28.08.2018

МастерШеф 8: в 1 випуску учасники показали несподівані кулінарні рішення, візуальні перевтілення, деякі намагалися підкорити суддів своїми танцями, а деякі - оригінальними стравами з незвичайними компонентами. Дивіться перший випуск масштабної кулінарної битви на Styler.

Відео: МастерШеф 8 сезон 1 випуск від 28.08.2018 (youtube.com/МастерШеф)

У першому випуску одна з учасниць шоу представила винятковий десерт, який підкорив суддів. Крім того, глядачів познайомили з неординарним учасником, який убрався в одяг з конопель і з додаванням цієї рослини створив власне блюдо.

До речі, в минулому сезоні учасник шоу МастерШеф впав у ноги до Ектора Хіменес-Браво.

Нагадаємо, що "реаліті-шоу" МастерШеф вперше з'явилося на українському телебаченні в 2011 році. За звання кращого кухаря країни, а також приз в розмірі 500 тисяч гривень та навчання у престижній французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu борються 20 учасників. Раніше ми розповідали, хто став переможцем дитячої версії шоу МастерШеф.

У новому сезоні шоу суддями виступлять Ектор Хименес-Браво — канадський шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен і телеведучий, а також Тетяна Литвинова — телеведуча, кулінарний експерт і шеф-кухар Дмитро Горовенко.

Раніше ми розповідали, що Поплавський став шеф-кухарем в новому кулінарному шоу.

Відео: 10 фактів про кабачках (video.rbc.ua)