ua en ru

Масове отруєння у Львові: кількість постраждалих зросла до 71 особи

Масове отруєння у Львові: кількість постраждалих зросла до 71 особи Фото: отруєння

У числі постраждалих під час отруєння всього 7 дітей

Кількість постраждалих в результаті масового отруєння у Львові зросла до 71 людини. Про це повідомляє прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА в Facebook.

"Станом на 6:00 2 жовтня 2017 року всього постраждали від спалаху інфекції 71 осіб, в тому числі 7 дітей", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, з їхнього числа госпіталізовано 65 осіб, у тому числі 6 дітей (у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні (ЛОІКЛ) - 62 особи, у тому числі 6 дітей, в інфекційне відділення Пустомитівської ЦРЛ - 3 людини).

Крім того, на амбулаторному лікуванні перебувають 6 осіб, в тому числі 1 дитина, які зверталися до лікаря, але відмовилися від госпіталізації.

Всього, за період з 30 вересня 2017 року 1 людину госпіталізовано в реанімаційне відділення ЛОКБ. 25.09 - 01.10.2017 року 31 людина, в тому числі 6 дітей, виписані з ЛОІКЛ на вимогу (01.10.2017 року - 1 особа) та у стаціонарі знаходиться всього 34 особи (ЛОІКЛ - 31 Пустомитівська ЦРЛ - 3).

Зазначається, що після проведення лабораторних досліджень всім пацієнтам виставлений діагноз - сальмонельоз. Стан 1 пацієнта важкий, інших, що знаходяться в стаціонарі - близький до задовільного.

ІНФОРМАЦІЯ про оперативну обстановку з питань надзвичайних ситуацій та про інші небезпечні події на території області ст...

Опубліковано Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА 1 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що продавцю копченої риби у Львові, після вживання якої отруїлися десятки людей, оголосили про підозру у збуті неякісної продукції.