ua en ru

Масове отруєння у Львові: кількість постраждалих зросла до 69

Масове отруєння у Львові: кількість постраждалих зросла до 69 Фото: лікарня (facebook.com/MVS.LVIV)

З числа усіх постраждалих, було госпіталізовано 63 особи, в тому числі 6 дітей

Число постраждалих внаслідок масового отруєння у Львові збільшилося до 69 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА у Facebook.

"Станом на 6:00 год. 29 вересня року всього зареєстровано 69 осіб потерпілих від спалаху інфекції (в тому числі 7 дітей), яка виникла в результаті вживання в їжу риби горячого копчення, придбаної 21 вересня в одному із торгових кіосків на ринку “Привокзальний” у м. Львові", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з числа усіх постраждалих, було госпіталізовано 63 особи, в тому числі 6 дітей. За період з 25 по 28 вересня 17 осіб, в тому числі 3 дитини, були виписані з лікарні. Наразі в стаціонарі перебуває 46 осіб, їх стан середньої важкості з покращенням.

ІНФОРМАЦІЯ про оперативну обстановку з питань надзвичайних ситуацій та про інші небезпечні події на території області ст...

Опубліковано Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА 29 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що продавцю копченої риби у Львові, після вживання якої отруїлися десятки людей, оголосили про підозру у збуті недоброякісної продукції.