ua en ru

Масове отруєння в Ізмаїлі: за меддопомогою звернулося 529 осіб

Масове отруєння в Ізмаїлі: за меддопомогою звернулося 529 осіб Фото: масове отруєння в Ізмаїлі

Наразі в медичних закладах міста перебуває 239 осіб

В результаті масового отруєння в Ізмаїлі (Одеська область) протягом 16-21 червня до лікарні з попереднім діагнозом - гострий гастроентероколіт звернулося 529 осіб (з них 308 дітей). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Протягом 16-21 червня до Ізмаїльської районної лікарні з попереднім діагнозом - гострий гастроентероколіт звернулося 529 осіб (з них 308 дітей) місцевих мешканців м. Ізмаїл та с. Броска Ізмаїльського району", - йдеться у повідомленні.


Також зазначається, що станом на 07:00 22 червня в медичних закладах м. Ізмаїл перебуває 239 осіб (з них 111 дітей). Виписано (переведено на амбулаторне лікування) 290 осіб (з них 197 дітей).

"Підрозділами ДСНС облаштовано 55 койко-місць в школі №9 м. Ізмаїл на випадок ускладнення ситуації. Фахівцями СЕС здійснюється комплекс санітарно-епідеміологічних заходів. Попередня причина захворювання - споживання недоброякісної води", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що динаміка надходження хворих внаслідок масового отруєння в Ізмаїлі (Одеська область) скоротилася вдвічі.