ua en ru

Масове отруєння в Ізмаїлі: за меддопомогою звернулося 432 особи

Масове отруєння в Ізмаїлі: за меддопомогою звернулося 432 особи Фото: масове отруєння в Ізмаїлі

Наразі в медзакладах перебуває 186 осіб

Протягом 16-20 червня за медичною допомогою в результаті масового отруєння в Ізмаїлі звернулося 432 особи, 269 із них - діти. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Протягом 16-20 червня до Ізмаїльської районної лікарні з попереднім діагнозом - гострий гастроентероколіт звернулося 432 особи (з них 269 дітей) місцевих мешканців м. Ізмаїл та с. Броска Ізмаїльського району", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, станом на 7 годину 21 червня в результаті масового отруєння в медичних закладах м. Ізмаїл перебуває 186 осіб (з них 98 дітей). Виписано (переведено на амбулаторне лікування) 248 осіб (з них 171 дитина).

"Підрозділами ДСНС облаштовано 55 койко-місць в школі №9 м. Ізмаїл на випадок ускладнення ситуації. Фахівцями СЕС здійснюється комплекс санітарно-епідеміологічних заходів. Попередня причина захворювання - споживання недоброякісної води", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що обмежувальні санітарні заходи у зв’язку з масовим отруєнням людей в Ізмаїлі Одеської області триватимуть ще до наступного тижня.