ua en ru

Масове отруєння у Харкові: поліція відкрила кримінальне провадження

Масове отруєння у Харкові: поліція відкрила кримінальне провадження Фото: лікарня (УНІАН)

Через масове отруєння у Харкові госпіталізовано 26 дітей

За фактом масового отруєння у Харкові у одній із шкіл Московського району поліція відкрила кримінальне провадження. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"Поліція Харкова відкрила кримінальне провадження (за фактом отруєння дітей у школі, - ред.) за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Зараз поліція встановлює усі обставини події. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, через розпилення невідомої речовини у школі Харкова 37 учнів звернулися по медичну допомогу зі скаргами на слабкість і утруднене дихання, 26 з них наразі госпіталізовано з діагнозом "отруєння", їх стан лікарі оцінюють як задовільний.

"Поліцейські з’ясували, що в приміщенні школи невстановлені особи розпилили невідому речовину. Керівництво школи провело термінову евакуацію дітей", - йдеться у повідомленні.

#поліція_Харківщини #отруєння #діти Поліція Харкова відкрила кримінальне провадження за фактом отруєння дітей у школі В...

Опубліковано Поліція Харківщини 22 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рятувальники обстежують приміщення школи Харкова, де розпорошили невідому речовину.