ua en ru

Масове отруєння в Бердянську: у Дніпрі чиновників відсторонили від роботи

Масове отруєння в Бердянську: у Дніпрі чиновників відсторонили від роботи Фото: табір "Лазурний" (facebook Андрія Ляшенка)

У Дніпрі відреагували на отруєння дітей в таборі "Лазурний"

У зв'язку з масовим отруєнням у дитячому таборі "Лазурний" в Бердянську (Запорізької області) у Дніпрі від обов'язків відсторонили чиновників. Про це Facebook повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов.

"У зв'язку з отруєнням дітей в оздоровчому таборі в Бердянську прийнято рішення на час перевірки відсторонити від роботи директора департаменту соцзахисту пані Козловську і начальника управління по роботі з учасниками АТО пана Звірка. Їхня подальша доля буде визначена найближчим часом", - повідомив Філатов.

Кадровое. ... В связи с отравлением детей в оздоровительном лагере в Бердянске принято решение на время проверки отстр...

Опубліковано Borys Filatov 22 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив МВС вжити заходів у зв'язку з масовим отруєнням у Бердянську.

За останніми даними, за допомогою з ознаками отруєння до медиків звернулися понад 30 дітей, які відпочивали в таборі "Лазурний". За повідомленнями Запорізької ОДА, табір працював з порушеннями вимог законодавства і не мав дозволів на надання відповідних послуг.