ua en ru

Масова бійка у Києві: поліція затримала 79 осіб

Масова бійка у Києві: поліція затримала 79 осіб Фото: затримання учасників масової бійки у Києві (kyiv.npu.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Поліція затримала 79 осіб, які брали участь у масовій бійці, що сталася вчора у Києві. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"До правоохоронців надійшла інформація, що на вулиці відбувається масова бійка за участю понад сотні осіб. На місце події прибули екіпажі патрульних, співробітники Голосіївського управління поліції, які припинили хуліганські дії. Після цього на місці затримали 30 осіб, а згодом - ще 49 правопорушників. Усіх їх доставили до управління поліції", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, конфлікт виник між футбольними вболівальниками, які заздалегідь домовилися про місце зустрічі, після чого почали з'ясовувати стосунки.

"Працівники поліції встановили особисті дані усіх учасників конфлікту, на частину з них склали адміністративні протоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення та відпустили", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що внаслідок бійки трьом потерпілим була надана медична допомога. Наразі у лікарні знаходиться один чоловік, ще двоє - залишили медзаклад.

"Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство). Санкція статті передбачає покарання - до чотирьох років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Масова бійка у Києві: поліція затримала 79 осібМасова бійка у Києві: поліція затримала 79 осібМасова бійка у Києві: поліція затримала 79 осібМасова бійка у Києві: поліція затримала 79 осібМасова бійка у Києві: поліція затримала 79 осібМасова бійка у Києві: поліція затримала 79 осіб

Фото: затримання учасників масової бійки у Києві (kyiv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора сталася масова бійка у Києві.