ua en ru

Під Маріуполем в результаті ранкового обстрілу загинув військовий, - штаб АТО

Під Маріуполем в результаті ранкового обстрілу загинув військовий, - штаб АТО Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Український військовий загинув у районі Талаківки

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) в районі Талаківки під Маріуполем в результаті обстрілу загинув український військовий. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив речник штабу АТО Анатолій Стельмах.

"Вже з початку цієї доби зафіксовано два обстріли наших позицій - це, зокрема, поблизу населених пунктів Талаківка та Зайцеве. Поблизу Талаківки в результаті збройного протистояння один наш військовослужбовець загинув", - зазначив Стельмах.

Нагадаємо, раніше українська розвідка розкрила місця дислокації важкого озброєння бойовиків на Донбасі. Зокрема, заборонені мінськими угодами озброєння і військова техніка знаходяться на заводі металургійного машинобудування в Дебальцевому, колишньому автотранспортному підприємстві в Докучаєвську, сільськогосподарському підприємстві в Бойківському. За даними розвідки, бойовики обмежують роботу місії ОБСЄ в ході перевірок даних об'єктів.