ua en ru

У Маріуполі затримано підозрюваного у вбивстві міліціонера

У Маріуполі затримано підозрюваного у вбивстві міліціонера МВС

У Маріуполі в ніч на 11 квітня затримано підозрюваного в умисному вбивстві дільничного інспектора Жовтневого райвідділу міліції лейтенанта міліції Андрія Хараджи. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Донецькій області.

"Були негайно перекриті вулиці, виходи з міста, що дало свій ефект, оперативні співробітники "прочісували" вулиці, перевіряли всі місця, де може перебувати фігурант. Близько 00.15 підозрюваний був виявлений в одному з будинків Маріуполя, де він ховався вже переодягнений. Не маючи можливості покинути місто, він вирішив дочекатися ранку і вийти з міста пішки. Йому це не вдалося. Підозрюваний дав свідчення", - розповів заступник начальника ГУМВС України у Донецькій області - начальник кримінальної міліції Сергій Князєв.

Фігурант затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту. Відкрито кримінальну виробництво за ст. 348 "Вбивство працівника правоохоронного органу" КК України.

Нагадаємо, дільничний інспектор був убитий під час перевірки раніше судимого за місцем проживання. Зловмисник, 1984 року народження, постійно перебував у полі зору правоохоронців за насильство в сім'ї.

Тіло співробітника міліції з рубленими ранами голови було виявлено вчора близько 20:00 у квартирі підозрюваного.

"Тіло вже було замотане в ковдру, тобто підозрюваний мав намір сховати тіло і піти від відповідальності", - повідомив Князєв.

У міліції зазначили, що загиблий дільничний інспектор міліції Андрій Хараджу, 1988 року народження, працював на своїй посаді близько року.