ua en ru

У Маріуполі в результаті ДТП з маршруткою постраждало 5 людей, - ДСНС

У Маріуполі в результаті ДТП з маршруткою постраждало 5 людей, - ДСНС Фото: у ДТП в Маріуполі постраждало 5 людей (dsns.gov.ua)

У ДТП в Маріуполі одна людина загинула та п'ять постраждали

У Маріуполі (Донецька область) в результаті зіткнення маршрутки та легкового автомобіля середу, 14 лютого, одна людина загинула та п'ять постраждали. Про це повідомили у прес-центрі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Раніше поліція Донецької області інформувала про трьох потерпілих. Зазначається, що інформацію про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталась на вул. Ушакова, надійшла рятувальникам о 8:00.

У Маріуполі в результаті ДТП з маршруткою постраждало 5 людей, - ДСНСУ Маріуполі в результаті ДТП з маршруткою постраждало 5 людей, - ДСНС

Фото: у ДТП в Маріуполі постраждало 5 людей (dsns.gov.ua)

"На місці події рятувальники з’ясували, що сталося зіткнення маршрутного таксі та легкового автомобіля. В результаті аварії пасажир автівки загинув на місці. Бійці ДСНС деблокували пасажира автомобіля, якого було негайно госпіталізовано до Міської лікарні № 1 м. Маріуполь. Всього в результаті аварії постраждало 5 осіб, яких було госпіталізовано до лікарні", - зазначили в ДСНС.

Нагадаємо, РБК-Україна повідомляло нещодавно, що у Маріуполі Донецької області в результаті зіткнення маршрутки з легковим авто загинула одна людина, ще 8 постраждали.