ua en ru

У Маріуполі внаслідок вибуху постраждав місцевий житель

У Маріуполі внаслідок вибуху постраждав місцевий житель Фото: вибух у Маріуполі (youtube.com-radio svoboda)

Внаслідок детонації чоловік отримав осколкові поранення обох гомілок та передпліччя, а також залишився без правої кисті

У Маріуполі стався вибух внаслідок детонації невідомого вибухового пристрою, у результаті чого постраждав 54-річний житель. Про це повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

Зазначається, що вибух у Маріуполі пролунав уночі в четвер, 12 квітня. Чоловік знайшов невідомий предмет у пункті прийому металу та вирішив його забрати собі, щоб потім розібрати. Дорогою додому пристрій випав із рук чоловіка та вибухнув від удару об землю.

"Внаслідок детонації чоловік отримав осколкові поранення обох гомілок та передпліччя, а також залишився без правої кисті", - повідомили у поліції.

Наразі поліцейські з’ясовують повні обставини події. За фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.3 ст.15, ч.1 ст.115 "Нещасний випадок" Кримінального кодексу України.

У поліції додали, що з початку року це вже сьомий випадок у Донецькій області, коли від вибуху калічаться люди. У 2018 році від вибухонебезпечних пристроїв постраждало 10 осіб, з них троє загинули та семеро поранено.

Нагадаємо, у середу, 11 квітня, в Луганській області вибухнув автомобіль поблизу лінії зіткнення, в результаті події загинули чотири людини.