ua en ru

У Маріуполі п'яний військовий влаштував ДТП, є постраждалі, - МВС

У Маріуполі п'яний військовий влаштував ДТП, є постраждалі, - МВС Фото: ДТП в Маріуполі

За кермом автомобіля "Крайслер" знаходився 34-річний військовослужбовець

В Маріуполі водій у стані алкогольного сп'яніння влаштував ДТП, внаслідок якої постраждало двоє людей. Про це повідомляє прес-служба УДАІ ГУМВС України в Донецькій області.

"1 липня о 22.30 в Жовтневому районі м. Маріуполя на перехресті пр. Металургів та вул. Апатова сталося зіткнення автомобілів "ДЕУ Ланос" та "Крайслер"", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що водій "Крайслера", рухаючись по другорядній дорозі, виїхав на перехрестя з головною дорогою, не надав дорогу автомобілю, який рухався по головної дорозі, та зіткнувся з "ДЕУ Ланосом".

Як повідомляють у прес-службі, внаслідок ДТП транспорт одержав механічні пошкодження. Водночас водієві "ДЕУ Ланос" була надана медична допомога на місті, а його 38-річна пасажирка звернулась до лікарні на ранок.

"Встановлено, що за кермом автомобіля "Крайслер" знаходився 34-річний військовослужбовець. На правопорушника складено протокол за ст. 130 "Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння" Кодексу України про адміністративні правопорушення. Адміністративний матеріал направлений до суду", - повідомляють у прес-службі.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше внаслідок ДТП у Луганській обл. загинуло 3 людини.