ua en ru

У Маріуполі нардеп побив поліцейського

У Маріуполі нардеп побив поліцейського Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За інформацією місцевих ЗМІ, поліцейського побив нардеп Володимир Парасюк

У Маріуполі народний депутат побив поліцейського. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

За інформацією місцевих ЗМІ, поліцейського побив нардеп Володимир Парасюк.

"4 грудня у Маріуполі по закінченню засідання Апеляційного суду Донецької області щодо зміни запобіжного заходу двом екс-добровольцям, підозрюваним в розбійному нападі, та оголошення рішення суддів народний депутат вдарив одного поліцейського та пошкодив техніку іншому", - йдеться у повідомленні.

Опубліковано Natalya Shiman 5 грудня 2017 р.

Як зазначається, правоохоронці знаходилися при виконанні службових обов’язків та здійснювали відеозйомку судового засідання, зокрема на відео зафіксовано і події за участі нардепа.

Опубліковано Natalya Shiman 5 грудня 2017 р.

Як повідомляє видання 0629, перша сутичка сталася після того, як з-під варти випустили екс-командира "Донбасу" Анатолія Віногродского.

Парасюк накинувся на співробітника прес-служби Центрального відділення поліції Олександра Полосухіна, який знімав засідання, він був у цивільному. Нардеп вимагав від Полосухіна пред'явити документи.

Крім того, після того як відбулося засідання суду по зміні запобіжного заходу ветерану добровольчого батальйону ОУН Леоніда Литвиненка (його суд залишив під вартою на 60 діб) "Парасюку не сподобалося, що вже інший співробітник - інспектор відділу комунікацій обласного главку Нацполіції Олег Пашко - знімав підсудного" і нардеп вдарив правоохоронця по голові.

Постраждалий правоохоронець звернувся до лікарні, де йому було діагностовано струс головного мозку та забій.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Білій Церкві під час пограбування застрелили охоронця, який виявився ветераном АТО.