ua en ru

У Маріуполі в ДТП з маршруткою загинула одна людина, ще 8 постраждали

У Маріуполі в ДТП з маршруткою загинула одна людина, ще 8 постраждали Фото: у Маріуполі сталася смертельна ДТП (РБК-Україна)

У Маріуполі сталося лобове зіткнення легкового авто і маршрутного таксі

У Маріуполі Донецької області в результаті зіткнення маршрутки з легковим авто загинула одна людина, ще 8 постраждали. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Донецької області в Facebook.

Повідомляється, що близько 8:30 у Маріуполі сталося лобове зіткнення легкового автомобіля "Черрі" та маршрутного таксі. На місці працює слідчо-оперативна група поліції.

"За попередньою інформацією, в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали 9 осіб. В легковику загинув пасажир, ще дві людини травмовано. Також тілесні ушкодження отримали 6 людей у маршрутці", - йдеться в повідомленні.

Поліція встановлює причини ДТП в Маріуполі, внаслідок якої одна людина загинула та 8 постраждали Близько 8.30 в Маріупо...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 13 лютого 2018 р.

У Маріуполі в ДТП з маршруткою загинула одна людина, ще 8 постраждалиУ Маріуполі в ДТП з маршруткою загинула одна людина, ще 8 постраждалиУ Маріуполі в ДТП з маршруткою загинула одна людина, ще 8 постраждали

Фото: ДТП у Маріуполі (0629.com.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кіровоградській області у ДТП з вантажівкою загинули 3 людини. За даними поліції, легковий автомобіль Skoda зіткнувся з напівпричепом, який рухався попереду в складі автопоїзда з вантажним автомобілем Volvo. В результаті аварії водій Skoda та двоє його пасажирів загинули на місці.